Kamis, 23 Agustus 2012

NOTASI GENDHING-GENDHING JAWA/GAMELAN


Gendhing Jawa - Javanese Gamelan Notation

New notation website new!
Pélog Lima
Pélog Nem
Pélog Barang
Sléndro Nem
Sléndro Sanga
Sléndro Manyura
Alphabetical Listing
Search Balungan
Gérongan


http://www.gamelanbvg.com/gendhing/gendhing.html

1 komentar:

  1. Matur nuwun. Dipun tepangaken kulo arif arfiyanto mas.

    BalasHapus